Rösti met groenten, roquefort & salade!
20 minuten bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
*Vinaigrette: drie delen olie, een deel azijn, een tl. mosterd, een tl. suiker of honing, zout en peper. Doe alle ingrediënten in een kom, behalve de olie. Roer alles door elkaar en voeg als laatste druppelsgewijs de olie toe
Bereiding:
- Snijd de paddenstoelenmix, de paksoi (ook de bladeren) en de bosuitjes in niet te kleine stukken
- Bak de rösti in 5-8 min. goudbruin, in een scheutje olijfolie/bakboter
- Bak gelijktijdig de verse groenten in 5 min. in olijfolie, op middelhoog vuur
- Meng de groenten en rösti en voeg naar smaak zout en peper toe
- Op het laatste moment de in blokjes gesneden roquefort verdelen
- Serveer er de frisse salade bij
Wijnsuggestie: een stevige Chardonnay
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 615 kcal
- 38 g vet waarvan 10 g verzadigd
- 47 g koolhydraten
- 16 g eiwit
- 8 g vezels
- 1,7 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen